[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Kullanrapeat kalafileet hernehummuksen kera

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Tässä on näyttävä mutta helppotekoinen alkupala illallispöytään! Raikkaat salaattikupit täytetään rapeilla kalafileillä ja mehevällä hernehummuksella.

'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

Valmistus

  1. Valmista kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Kuumenna herneet pakkauksen ohjeiden mukaan ja anna jäähtyä. Sekoita hienonnetun valkosipulin, rahkan tai tuorejuuston, mintun, limemehun ja oliiviöljyn kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

  3. Viipaloi retiisit ohuiksi siivuiksi esimerkiksi mandoliinilla ja laita kylmään veteen n. 10 minuutin ajaksi. Kaada vesi pois ja sekoita retiiseihin oliiviöljy ja hienonnettu chili.

  4. Paloittele kalafileet. Laita salaatinlehdelle hernehummusta ja kalapala. Viimeistele chilimaustetuilla retiisinsiivuilla.

Tarjoiluehdotukset

Voit kokeilla hernehummuksen sijaan myös muita täytteitä, kuten esimerkiksi tilli-jogurttikastiketta.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti