[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Kermainen lohikeitto

Kermainen lohikeitto jos mikä on suomalainen klassikko! Tässä reseptissä käytetään käteviä pakaste-lohikuutiota, joten keiton valmistus on vaivatonta ja nopeaa alusta asti.

Ainesosat

  • 1 ps Lohikuutiot
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl öljyä
  • 1 iso sipuli hienonnettuna
  • 2 porkkanaa viipaleina
  • 4-5 perunaa kuutioina
  • 6 dl vettä
  • 2 dl kermaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria rouhittuna
  • 1 pkt Tilli

Valmistus

  1. Kuullota hienonnettu sipuli voi-öljyseoksessa.

  2. Lisää joukkoon porkkanat ja perunat, sekoita.

  3. Lisää vesi ja pippurirouhe mukaan.

  4. Keitä kunnes perunat ovat melkein kypsiä. Lisää kerma, lohikuutiot, suola ja tilli.

  5. Kiehauta n. 5 min ja tarkista maku.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti