[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Katkarapu stir & fry

Katso
Katkarapu stir & fry
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Aasialainen stir & fry on nopea ja helppo herkku. Ainekset sekoitellaan yhteen, paistetaan ja tarjoillaan riisin tai nuudelien kera. Kastike saa potkua sriracha-kastikkeesta.

 

'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 2 cm pala inkivääriä raastettuna
  • 1 sitruunaruoho ohuina viipaleina
  • 1 ps Wok Classic
    Wok Classic
  • 300 g katkarapuja sulatettuna
  • 1/2 pnt korianteria
  • Kastike:
  • 1 dl light-soijaa
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl maissitärkkelystä
  • 1 rkl sriracha-kastiketta

Valmistus

  1. Sekoita kastikkeen ainekset yhteen ja anna maustua huoneenlämmössä.
  2. Lämmitä laakea paistinpannu tai wok-pannu kuumaksi. Laita pannulle rypsiöljy ja seesamiöljy. Lisää joukkoon myös valkosipuli, inkivääri ja sitruunaruoho. Kuullota noin 10 sekuntia ja lisää joukkoon kasvissekoitus. Paista käännellen noin 5 minuuttia.
  3. Lisää joukkoon katkaravut. Sekoita tasaiseksi ja lisää joukkoon kastike. Kypsennä kunnes liemi suurustuu. 
  4. Viimeistele annos leikkaamalla joukkoon korianteria. Tarjoa katkarapu stir & fry keitetyn riisin tai nuudelien kera.
[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti