Ainesosat
2
kpl
salottisipulia
ripaus rouhittua mustapippuria
ripaus suolaa
3
rkl
oliiviöljyä + kuullottamiseen
1
rkl
punaviinietikkaa
2
tl
sinappia
1
nippu hienonnettua lehtipersiljaa
Valmistus
- Halkaise ruusukaalit. Kuori ja leikkaa salottisipuli pieniksi kuutioiksi.
- Kiehauta kasarissa 1 dl vettä ja lisää ruusukaalit. Mausta suolalla ja pippurilla. Höyrytä kannen alla n. 5 min tai kunnes ruusukaalit ovat kypsiä.
- Kuullota salottisipulikuutiot pannulla tai kasarissa pienessä määrässä öljyä.
- Vatkaa kulhossa oliiviöljy, punaviinietikka ja sinappi kastikkeeksi. Kaada lämpimän ruusukaaliseoksen joukkoon kastike sekä sipulit ja nostele ainekset sekaisin. Viimeistele ruusukaalilisuke hienonnetulla persiljalla.
Tarjoiluehdotukset
Voit soveltaa ohjetta myös muihin kaaleihin.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä