Pinaattipuikot herneslawlla ja briossileivällä

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Rapeita Pinaattipuikkoja herneslawlla ja happamalla tomaattikastikkeella

Rapeat, kermaisella pinaatilla täytetyt Findusin Pinaattipuikot saavat seurakseen pehmeää briossileipää, herneslaw’ta ja herkullista hapanta tomaattikastiketta. Brunssi on pelastettu!
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

4 
briossia
Rapeaa salaattia
- Herneslaw:
1.5 
dl
 
pakasteherneitä
1 
porkkana
70 
g
 
suippokaali
2 
rkl
 
smetanaa
Suolaa ja pippuria
- Tomaattikastike:
3 
rkl
 
smetanaa
1 
tl
 
tomaattipyreetä
1 
tl
 
etikkaa 12 %
Suolaa ja pippuria
Paahdettuja seesaminsiemeniä

Valmistus

  1. Valmista herneet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Soseuta herneet ja leikkaa porkkanat ja suippokaali ohuiksi siivuiksi. Sekoita herneet, porkkana ja suippokaali smetanan kanssa ja mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Valmista tomaattikastike. Sekoita smetana, tomaattipurée, etikka, suola ja pippuri kermaiseksi kastikkeeksi.
  4. Siirrä herneslaw ja tomaattikastike sivuun samalla kun valmistat Pinaattipuikot pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Lisää salaatinlehtiä briossileipiin, lisää sen jälkeen herneslaw ja Pinaattipuikot.
  6. Lisää päälle hapan tomaattikastike ja paahdetut seesaminsiemenet.

Tarjoiluehdotukset

Sopii erinomaisesti viikonlopun lounaaksi.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä