15 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset
Rapeita Pinaattipuikkoja herneslawlla ja happamalla tomaattikastikkeella
Rapeat, kermaisella pinaatilla täytetyt Findusin Pinaattipuikot saavat seurakseen pehmeää briossileipää, herneslaw’ta ja herkullista hapanta tomaattikastiketta. Brunssi on pelastettu!
Valmistus
- Valmista herneet pakkauksen ohjeen mukaan.
- Soseuta herneet ja leikkaa porkkanat ja suippokaali ohuiksi siivuiksi. Sekoita herneet, porkkana ja suippokaali smetanan kanssa ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Valmista tomaattikastike. Sekoita smetana, tomaattipurée, etikka, suola ja pippuri kermaiseksi kastikkeeksi.
- Siirrä herneslaw ja tomaattikastike sivuun samalla kun valmistat Pinaattipuikot pakkauksen ohjeen mukaan.
- Lisää salaatinlehtiä briossileipiin, lisää sen jälkeen herneslaw ja Pinaattipuikot.
- Lisää päälle hapan tomaattikastike ja paahdetut seesaminsiemenet.
Tarjoiluehdotukset
- Sopii erinomaisesti viikonlopun lounaaksi.
Ainesosat
Product Ingredients
Ainesosien luettelo
1
pkt
Green Cuisine Pinaattipuikot 284g, pakaste
4
briossia
Rapeaa salaattia
- Herneslaw:
1.5
dl
pakasteherneitä
1
porkkana
70
g
suippokaali
2
rkl
smetanaa
Suolaa ja pippuria
- Tomaattikastike:
3
rkl
smetanaa
1
tl
tomaattipyreetä
1
tl
etikkaa 12 %
Suolaa ja pippuria
Paahdettuja seesaminsiemeniä