Pinaattipuikot herneslawlla ja briossileivällä

Vegepuikot & pasta pinaatilla ja chilillä
15 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset

Rapeita Pinaattipuikkoja herneslawlla ja happamalla tomaattikastikkeella

Rapeat, kermaisella pinaatilla täytetyt Findusin Pinaattipuikot saavat seurakseen pehmeää briossileipää, herneslaw’ta ja herkullista hapanta tomaattikastiketta. Brunssi on pelastettu!

Valmistus

  1. Valmista herneet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Soseuta herneet ja leikkaa porkkanat ja suippokaali ohuiksi siivuiksi. Sekoita herneet, porkkana ja suippokaali smetanan kanssa ja mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Valmista tomaattikastike. Sekoita smetana, tomaattipurée, etikka, suola ja pippuri kermaiseksi kastikkeeksi.
  4. Siirrä herneslaw ja tomaattikastike sivuun samalla kun valmistat Pinaattipuikot pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Lisää salaatinlehtiä briossileipiin, lisää sen jälkeen herneslaw ja Pinaattipuikot.
  6. Lisää päälle hapan tomaattikastike ja paahdetut seesaminsiemenet.

Tarjoiluehdotukset

  • Sopii erinomaisesti viikonlopun lounaaksi.

Ainesosat

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Green Cuisine Pinaattipuikot 284g, pakaste
4 
briossia
Rapeaa salaattia
- Herneslaw:
1.5 
dl
 
pakasteherneitä
1 
porkkana
70 
g
 
suippokaali
2 
rkl
 
smetanaa
Suolaa ja pippuria
- Tomaattikastike:
3 
rkl
 
smetanaa
1 
tl
 
tomaattipyreetä
1 
tl
 
etikkaa 12 %
Suolaa ja pippuria
Paahdettuja seesaminsiemeniä

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto