15 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
1
Tarjoilu
Helpot kasvisnugetit ja fajita kaikille, myös vegaanisena
Helppo kasvisresepti yhdelle, joka on yhtä helppo muokata useammallekin. Tämä annos on kirjaimellisesti kaikille: nopea kasvisnugetti-fajita -ateria maistuu sekä kasvissyöjälle että tavallisesti kananugetteihin tottuneemmalle, ja resepti on helppo muuttaa myös vegaanille sopivaksi, koska Green Cuisine -vegenugetit ovat jo valmiiksi vegaanisia.
Valmistus
- Noudata Green Cuisine Vegenugettien valmistusohjetta (huomioithan, että valmistusaika uunissa on noin 12–14 minuuttia uunin lämpenemisestä, mutta vain 6–8 minuuttia ilmafrteerauskeittimessä).
- Viipaloi sipuli ja paprika ja lisää kuumalle pannulle, jossa on öljyä.
- Sekoita kulhossa kaikki kuivat ainekset ja lisää ne pannulle koko ajan sekoittaen, kun sipuli ja paprika ovat lähes kypsyneet.
- Lämmitä tortilla kuivalla paistinpannulla noin 10 sekuntia per puoli.
- Aseta tortilla lautaselle ja lisää sipuli-paprikasekoitus viivamaisesti sen keskelle.
- Asettele päällimmäiseksi kypsyneet kasvisnugetit ja mausta mieleiseksi.
- Lisää hapankerma, kääri tortilla rullalle ja tarjoile.
Tarjoiluehdotukset
- Vegaaniseksi tämä herkullinen kasvisfajita muuntuu käyttämällä hapankerman sijaan esimerkiksi kaurapohjaista creme fraichea.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
4
kpl
Green Cuisine Vegenuggetit 250g, pakaste
1/2
hopeasipuli tai muuta mietoa ja makeahkoa sipulia
1
tortilla
1/2
paprika
1
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
hapankermaa
1/4
tl
sokeria
1/4
tl
savupaprikamaustetta
1/4
tl
valkosipulimaustetta
Ripaus suolaa ja pippuria