[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Kasvispyöryköitä kermakastikkeessa, perunamuhennosta ja puolukoita

Kasvispyorykat ja perunamuusia
Annosten määrä
4
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt Kasvispyörykät (Vegaani)
    Kasvispyorykat Vegaani
  • Vegetaarinen kermakastike:
  • 3 dl kaurakermaa
  • 1,5 rkl kasvisfondia
  • 1 rkl vegaanista mustaviinimarjahyytelöä (gelatiini korvattu pektiinillä)
  • 1 rkl kiinalaista soijaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • Perunamuhennos:
  • 600 g perunoita
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • 2 dl raskankermaa (vegaani) tai kauramaitoa
  • suolaa ja pippuria
  • Puolukat:
  • 175 g puolukoita
  • 0,25 dl hienoa sokeria

Valmistus

  1. Kuumenna kasvispyörykät pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Sekoita keskenään kauramaito, kasvisfondi, mustaviinimarjahyytelö ja soija. Keitä noin 5 minuuttia ja mausta suolalla ja pippurilla. Suurusta halutessasi Maizenalla.
  3. Keitä kuoritut perunat suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois ja anna perunoiden höyrytä hetki. Survo perunat ja sekoita joukkoon oliiviöljy ja ranskankerma (vegaani) tai kauramaito. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Sekoita sulatetut tai jäiset puolukat ja sokeri. Tarjoile kun sokeri on sulanut.
  5. Tarjoile kasvispyörykät perunamuhennoksen, kermakastikkeen ja puolukoiden kanssa.
[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti