[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Kasvispyöryköitä pastan, tomaattikastikkeen ja parsakaalin kera

kasvispyörykät ja pastaa
Annosten määrä
4
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt Kasvispyörykät (Vegaani)
    Kasvispyorykat Vegaani
  • 400 g tagliatelle-pastaa
  • 250 g parsakaalia (pakaste tai tuore)
  • Tomaattikastike:
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 3 tomaattia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl tomaattipyreetä
  • 3 dl kasvislientä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipuli. Leikkaa tomaateista kanta, viipaloi ne ja poista siemenet. Kuutioi tomaatit. Kuullota sipuleita oliiviöljyssä kattilassa. Lisää tomaattipyree ja kuullota vielä muutaman minuutin ajan. Lisää tomaattikuutiot ja kasvisliemi ja keitä hiljalleen noin 20 minuuttia. Soseuta kastike sileäksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. Keitä pasta ja kuumenna kasvispyörykät pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kiehauta parsakaali ja tarjoile pastan, tomaattikastikkeen ja kasvispyöryköiden kera.
[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti