Kasvispyörykät linssisalaatin ja kirpeän kastikkeen kera

Annosten määrä
4
Kasvispyörykät linssisalaatin ja kirpeän kastikkeen kera

Annosten määrä
4

Ainesosat

160 
g 
kypsentämättömiä punaisia linssejä
100 
g 
kypsentämättömiä vihreitä linssejä
150 
g 
tuoreita herkkusieniä
100 
g 
soijapapuja
100 
g 
grillattua punaista paprikaa
200 
g 
salaatinlehtiä
Salaattikastike:
1/2 
dl 
oliiviöljyä
3 
rkl 
valkoista balsamiviinietikkaa
1 
rkl 
hunajaa tai vegaanista vaihtoehtoa
suolaa ja pippuria
Kirpeä kastike:
2 
dl 
tai vegaanista vaihtoehtoa
ranskankermaa
2 
dl 
tai vegaanista vaihtoehtoa
ruokajogurttia
1/2 
sitruunan mehu
suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Kuumenna kasvispyörykät pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista herkkusienet öljyssä. Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan. Anna linssien ja herkkusienien jäähtyä. Sekoita muiden salaattiainesten kanssa.

  2. Sekoita salaattikastike ja lisää se linssisalaattiin. Sekoita kirpeän kastikkeen ainekset ja tarjoile kastike kasvispyöryköiden, salaatinlehtien ja linssisalaatin kanssa.