[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Kasvispyörykät linssisalaatin ja kirpeän kastikkeen kera

kasvispyörykät ja linssisalaattia
Annosten määrä
4
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt Kasvispyörykät (Vegaani)
    Kasvispyorykat Vegaani
  • 160 g kypsentämättömiä punaisia linssejä
  • 100 g kypsentämättömiä vihreitä linssejä
  • 150 g tuoreita herkkusieniä
  • 100 g soijapapuja
  • 100 g grillattua punaista paprikaa
  • 200 g salaatinlehtiä
  • Salaattikastike:
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 3 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl hunajaa tai vegaanista vaihtoehtoa
  • suolaa ja pippuria
  • Kirpeä kastike:
  • 2 dl ranskankermaa
  • 2 dl ruokajogurttia
  • 1/2 sitruunan mehu
  • suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Kuumenna kasvispyörykät pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista herkkusienet öljyssä. Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan. Anna linssien ja herkkusienien jäähtyä. Sekoita muiden salaattiainesten kanssa.

  2. Sekoita salaattikastike ja lisää se linssisalaattiin. Sekoita kirpeän kastikkeen ainekset ja tarjoile kastike kasvispyöryköiden, salaatinlehtien ja linssisalaatin kanssa.
[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti