[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Kalatacot

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Haluatko vaihtelua perinteisiin texmex-tacoihin? Vaihda kalatacoihin! Lupaamme, että ne maistuvat!

'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 Fish & Crisp kalafileet
  • 8 kpl tortillalettuja tai tacokuoria
  • 1½ - 2 dl crème fraiche
  • SALSA:
  • 400 g kuutioitua mangoa
  • 2 kpl avokadoa kuutioituna
  • 150 g fetajuustoa
  • 1-2 kpl kevätsipulia hienonnettuna
  • 1 kpl chiliä hienonnettuna
  • ½ pkt korianteria
  • 2 limen mehu
  • ripaus suolaa

Valmistus

  1. Valmista Fish & Crisp kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Sekoita yhteen kuutioidut mango, avokado ja fetajuusto. Sekoita mukaan kevätsipuli, chili ja korianteri. Purista mukaan lime ja mausta suolalla.

  3. Lämmitä tortillaletut tai tacokuoret ja laita jokaisen keskelle mangosalsaa.  

  4. Jaa jokainen kalafilee neljään osaan ja laita muutama pala joka tortillalle. Viimeistele crème fraichella.

Tarjoiluehdotukset

Vinkki: voit kokeilla tacoissa myös muita paneroituja kaloja!

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti