Tomaattinen uunikala & tagliatelle

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Tomaattista uunikalaa tagliatellepastan kera

Tarjoile täksi illaksi herkullista uunikalaamme, joka saa makunsa italialaistyylisestä tomaattikastikkeesta. Tarjoile tagliatellen ja peston kera ja lisää mukaan salaatti, jossa on kirsikkatomaatteja, parmesaania ja paahdettuja pinjansiemeniä.
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

2 
pkt
 
250 
g
 
salaattisekoitusta
3 
rkl
 
oliiviöljyä
20 
kirsikkatomaattia
30 
g
 
pinjansiemeniä
100 
g
 
parmesaanijuustoa
1 
sitruuna
500 
g
 
tagliatellepastaa
Suolaa ja pippuria
Pestoa

Valmistus

  1. Valmista kala uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.
  2. Keitä tagliatelle pakkauksen ohjeiden mukaan. Poista vesi ja lisää 4 ruokalusikallista pestoa.
  3. Pilko tomaatit, raasta parmesaanijuusto ja purista sitruunan mehu.
  4. Asettele salaatti kulhoon ja lisää sitruunamehu ja oliiviöljy. Ripottele päälle raastettu parmesaanijuusto ja lisää tomaatit sekä paahdetut pinjansiemenet. Viimeistele suolalla ja mustapippurilla.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä