Ainesosat
250
g
salaattisekoitusta
3
rkl
oliiviöljyä
20
kirsikkatomaattia
30
g
pinjansiemeniä
100
g
parmesaanijuustoa
1
sitruuna
500
g
tagliatellepastaa
Suolaa ja pippuria
Pestoa
Valmistus
- Valmista kala uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Keitä tagliatelle pakkauksen ohjeiden mukaan. Poista vesi ja lisää 4 ruokalusikallista pestoa.
- Pilko tomaatit, raasta parmesaanijuusto ja purista sitruunan mehu.
- Asettele salaatti kulhoon ja lisää sitruunamehu ja oliiviöljy. Ripottele päälle raastettu parmesaanijuusto ja lisää tomaatit sekä paahdetut pinjansiemenet. Viimeistele suolalla ja mustapippurilla.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä