5 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset
Pellavansiemenillä paneroituja kalafileitä Yrttiset -uunikasviksilla
Findus Yrttiset -uunivihannekset ja smetanakastike ovat paras lisä Findusin pellavansiemenillä paneroiduille kalafileille.
Valmistus
- Valmista pellavansiemenillä paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valmista Findus Yrttiset-vihannekset uunissa tai grillissä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Revi lehtikaali pieniksi paloiksi ja sekoita uunivihannesten joukkoon kun noin puolet uunivihannesten paistoajasta on kulunut.
- Sekoita kastikkeen ainekset eli smetana, majoneesi, sambal oelek ja paprikajauhe. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile ja nauti!
Ainesosat
Product Ingredients
Ainesosien luettelo
2
pkt
pellavansiemenillä paneroituja kalafileitä
1
pkt
Yrttiset uuni- ja grillikasviksia
70
g
lehtikaalia
2
dl
smetanaa
1
dl
majoneesia
1
tl
sambal oelekia
1/2
tl
paprikajauhetta
suolaa ja pippuria
Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!
Maistuvia vaihtoehtoja
Kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet uunikasviksilla
20 min
Pellavansiemenillä paneroidut kalafileet couscoussalaatilla
15 min
Kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet bataatilla ja paprikalla
20 min
Kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet bulgur-salaatilla
20 min
Pellavansiemenillä paneroidut kalafileet ja lohkoperunat
30 min