Pellavansiemenillä paneroidut kalafileet Yrttiset -uunikasviksilla

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Pellavansiemenillä paneroituja kalafileitä Yrttiset -uunikasviksilla

Findus Yrttiset -uunivihannekset ja smetanakastike ovat paras lisä Findusin pellavansiemenillä paneroiduille kalafileille.   
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

2 
pkt
 
pellavansiemenillä paneroituja kalafileitä 
1 
pkt
 
Yrttiset uuni- ja grillikasviksia
Uuni- ja grillikasvikset Yrttiset
70 
g
 
lehtikaalia
2 
dl
 
smetanaa
1 
dl
 
majoneesia
1 
tl
 
sambal oelekia
1/2 
tl
 
paprikajauhetta
suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Valmista pellavansiemenillä paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valmista Findus Yrttiset-vihannekset uunissa tai grillissä pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Revi lehtikaali pieniksi paloiksi ja sekoita uunivihannesten joukkoon kun noin puolet uunivihannesten paistoajasta on kulunut.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset eli smetana, majoneesi, sambal oelek ja paprikajauhe. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile ja nauti!
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä