Kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet uunikasviksilla

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Kurpitsansiemenillä paneroituja kalafileitä sekä uuni- ja grillikasviksia Andalusian tapaan.

Findusin Uuni- ja grillikasvikset Andalusian tapaan tuovat värikkään lisän pellavansiemenillä paneroiduille kalafileille. Laita lisäksi vielä ihanaa smetana-majoneesikastiketta.
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

2 
pkt
 
kurpitsansiemenillä paneroituja kalafileitä 
1 
tl
 
sambal oelekia
1 
dl
 
smetanaa
1 
dl
 
majoneesia
20 
g
 
basilikaa
20 
g
 
yrttimaustesekoitusta
100 
g
 
vuonankaalia
1 maustemitta 
suolaa

Valmistus

  1. Valmista kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Laita uunikasvikset pellille ja valmista uunissa tai grillissä pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Sekoita vuonankaali uunikasvisten kanssa ennen tarjoilua.
  4. Sekoita mausteet, smetana ja majoneesi maukkaaksi yrttikastikkeeksi. Anna vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua. Hyvää ruokahalua!
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä