5 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset
Kurpitsansiemenillä paneroituja kalafileitä sekä uuni- ja grillikasviksia Andalusian tapaan.
Findusin Uuni- ja grillikasvikset Andalusian tapaan tuovat värikkään lisän pellavansiemenillä paneroiduille kalafileille. Laita lisäksi vielä ihanaa smetana-majoneesikastiketta.
Valmistus
- Valmista kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
- Laita uunikasvikset pellille ja valmista uunissa tai grillissä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sekoita vuonankaali uunikasvisten kanssa ennen tarjoilua.
- Sekoita mausteet, smetana ja majoneesi maukkaaksi yrttikastikkeeksi. Anna vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua. Hyvää ruokahalua!
Ainesosat
Product Ingredients
Ainesosien luettelo
2
pkt
kurpitsansiemenillä paneroituja kalafileitä
2
pkt
1
tl
sambal oelekia
1
dl
smetanaa
1
dl
majoneesia
20
g
basilikaa
20
g
yrttimaustesekoitusta
100
g
vuonankaalia
1 maustemitta
suolaa
Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!
Maistuvia vaihtoehtoja
Pellavansiemenillä paneroidut kalafileet Yrttiset -uunikasviksilla
20 min
Kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet bataatilla ja paprikalla
20 min
Kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet bulgur-salaatilla
20 min
Pellavansiemenillä paneroidut kalafileet ja lohkoperunat
30 min
Pellavansiemenillä paneroidut kalafileet couscoussalaatilla
15 min