Kevyesti paneroituja kalafileitä sekä bulguria, kesäkurpitsaa ja kikherneitä

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Kevyesti paneroituja kalafileitä sekä bulguria, kesäkurpitsaa ja kikherneitä

Joskus haluat nopeasti ruokaa, joka on myös terveellistä - Findus auttaa sinua! Samalla kun kevyesti paneroidut kalafileet valmistuvat uunissa, valmistat Veggie Sides -kasvislisäkkeen paistinpannulla ja sekoitat kastikkeen tarjolle. Valmista!

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

Tulinen kastike:
2 
dl 
ranskankermaa
2 
rkl 
srirachaa
0,5 
tl 
juustokuminaa
suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Valmista kevyesti paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Valmista Veggie Sides -kasvislisäke pakkauksen ohjeen mukaan.

  3. Sekoita ranskankerma, sriracha ja juustokumina. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Tarjoiluehdotukset

Lisää vihreyttä annokseen saat rucolalla tai mangoldilla.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
Arviosi
Anna arvio
*
*
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä