Juustoinen kalapuikko-purjopaistos

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2
Kalapuikot yllättävät paistoksessa kasvisten kera. Tämä annos on täydellinen sekä lounaaksi että päivälliseksi.
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Ainesosat

15 
ml
 
ruokaöljyä
2 
purjoa ohueksi viipaloituna
3 
porkkanaa esikypsennettynä ja ohueksi viipaloituina
1 
kesäkurpitsa ohueksi viipaloituna
2 
suurta perunaa esikypsennettynä ja viipaloituina
75g 
cheddar-juustoa raasteena

Valmistus

  1. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Voitele uunivuoka (n. 20x30 cm).

  3. Kuumenna öljy paksupohjaisessa paistinpannussa. Lisää purjot ja porkkanat ja kypsennä n. 5 minuuttia kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä ja lisää sitten kesäkurpitsa ja perunat. Kypsennä vielä 3-5 minuuttia.

  4. Mausta suolalla ja pippurilla. Puolita jokainen kalapuikko ja sekoita varovasti kasvisten joukkoon ja laita seos sitten uunivuokaan.

  5. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 190ºC tai grillivastuksella n. 5-10 minuuttia, kunnes pinta on hieman ruskistunut.

Tarjoiluehdotukset

Tarjoa kalapuikkopaistos raikkaan salaatin kanssa!

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä