Ainesosat
15
ml
ruokaöljyä
2
purjoa ohueksi viipaloituna
3
porkkanaa esikypsennettynä ja ohueksi viipaloituina
1
kesäkurpitsa ohueksi viipaloituna
2
suurta perunaa esikypsennettynä ja viipaloituina
75g
cheddar-juustoa raasteena
Valmistus
Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.
Voitele uunivuoka (n. 20x30 cm).
Kuumenna öljy paksupohjaisessa paistinpannussa. Lisää purjot ja porkkanat ja kypsennä n. 5 minuuttia kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä ja lisää sitten kesäkurpitsa ja perunat. Kypsennä vielä 3-5 minuuttia.
Mausta suolalla ja pippurilla. Puolita jokainen kalapuikko ja sekoita varovasti kasvisten joukkoon ja laita seos sitten uunivuokaan.
Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 190ºC tai grillivastuksella n. 5-10 minuuttia, kunnes pinta on hieman ruskistunut.
Tarjoiluehdotukset
Tarjoa kalapuikkopaistos raikkaan salaatin kanssa!
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä