Ylivoimainen kalapuikkoleipä

kalapuikkoleipä
5 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset
Tässä reseptissä yhdistyvät kalapuikot, avokado, uppomunat ja rapea leipä - mikä voisi olla herkullisempaa? Tämä kalapuikkoleipä on moderni versio brittiläisestä klassikosta ja loistava suureen nälkään. Tämä täyttävä ja maukas voileipä on täydellinen lisä brunssille, mutta helppotekoinen myös arkena. Suosittelemme käyttämään ciabatta-leipää, jossa on ihanan rapea koostumus, mutta voit käyttää myös juureen leivottua leipää, tai sitten tavallista vaaleaa tai tummaa leipää. Tämä resepti ei ole vain helppo, vaan myös monipuolinen - voit lisätä siihen mitä haluat luodaksesi oman suosikkileipäsi.

Valmistus

  1. Valmista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Leikkaa leivät puoliksi ja voitele halutessasi.

  3. Silppua salaatti ja sekoita jogurtti joukkoon. Mausta sitruunamehulla.

  4. Levitä salaatti-jogurttiseosta molemmille leivänpuoliskoille.

  5. Kuumenna vesi kattilassa poreilevaksi ja lisää siihen hieman etikkaa. Riko kananmuna varovasti kahvikuppiin. Tee veteen pyörre ja kaada muna sen keskelle. Anna kypsyä 2-3 minuutin ajan. Tee loput uppomunat samalla tavalla.

  6. Viipaloi tomaatti ja avokado. Laita viipaleet leivän puolikkaalle ja aseta kalapuikot niiden päälle. Laita uppomunat päällimmäiseksi.

  7. Aseta leivän toinen puoli varovasti päälle ja tarjoile.

Tarjoiluehdotukset

  • Jos uppomunan valmistus tuntuu vaikealta, voit vaihtaa niiden tilalle kananmunia pehmeiksi keitettyinä.

Ainesosat

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Täysjyvä fileekalapuikot MSC 360g
4 
ciabatta-sämpylää
4 
uppomunaa
2 
tomaattia
1 
salaatti
4 
rkl
 
jogurttia
2 
avokadoa
1 
sitruuna

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto

Mitä mieltä asiakkaamme ovat

  • Erittäin hyvää
    Erittäin hyvää ja helpottaa arkea,ruokaisa,koululaisille näitä
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille