Ainesosat
150
g
kaalia
3
porkkanaa
3
rkl
majoneesia
3
rkl
kermaviiliä
muutama tippa sitruunamehua
suolaa ja pippuria
6
viipaletta leipää tai 3 sämpylää
muutama salaatinlehti
Valmistus
Valmista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.
Samalla kun kalapuikot kypsyvät, raasta porkkanat ja kaali raastinraudalla ja laita kulhoon. Sekoita joukkoon kermaviili ja majoneesti ja mausta muutamalla tipalla sitruunamehua sekä ripauksella suolaa ja pippuria.
Paahda leivät leivänpaahtimessa. Jos käytät sämpylöitä, halkaise ne. Levitä leivän päälle salaatinlehtiä ja coleslaw'ta. Asettele päälle kalapuikkoja ja laita toinen leivänpala päällimmäiseksi.
Tarjoiluehdotukset
Tee suurempi annos coleslaw'ta ja syö aterialla seuraavanakin päivänä, esim. Fish & Crisp kalafileiden seurana.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä