20 min
valmistusaika
30 min
kypsennysaika
4
Annokset
Gluteenittomatkalapuikot ohutleipärullassa
Valmistus
Sekoita kastikkeen ainekset.
Kuori ja keitä perunat. Lämmitä maito ja voi. Kaada perunoista vesi ja purista ne perunapuristimen läpi. Vatkaa joukkoon maito-voiseos ja mausta suolalla ja pippurilla.
Aseta salaatinlehti ohutleivälle ja levitä perunamuusia päälle. Ripottele tai levitä kastike. Laita päälle paprikaa ja kurkkua sekä kalapuikot. Kääri rullaksi.
Valmista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
4
pehmeää gluteenitonta ohutleipää / wrapia
8
Gluteenittomat kalapuikot
4
rapeaa salaatinlehteä
1/2
punainen paprika suikaleina tai napostelupaprikoita
¼
kurkku tikkuina
Kurkku-tillimajoneesi:
1
dl
majoneesia
1
rkl
puristettua sitruunamehua
1/2
kurkku kuutioina
1
rkl
hienonnettua tilliä
Suolaa ja pippuria
Perunasose:
500
g
perunoita
1 ¼
dl
maitoa
25
g
voita
Suolaa ja pippuria