Gluteenittomatkalapuikot ohutleipärullassa 

20 min
valmistusaika
30 min
kypsennysaika
4
Annokset

Gluteenittomatkalapuikot ohutleipärullassa 

Valmistus

  1. Sekoita kastikkeen ainekset. 

  2. Kuori ja keitä perunat. Lämmitä maito ja voi. Kaada perunoista vesi ja purista ne perunapuristimen läpi. Vatkaa joukkoon maito-voiseos ja mausta suolalla ja pippurilla. 

  3. Aseta salaatinlehti ohutleivälle ja levitä perunamuusia päälle. Ripottele tai levitä kastike. Laita päälle paprikaa ja kurkkua sekä kalapuikot. Kääri rullaksi. 

  4. Valmista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

Ainesosat

Product Ingredients

Ainesosien luettelo

4 
pehmeää gluteenitonta ohutleipää / wrapia
8 
Gluteenittomat kalapuikot
4 
rapeaa salaatinlehteä
1/2 
punainen paprika suikaleina tai napostelupaprikoita
¼  
kurkku tikkuina
Kurkku-tillimajoneesi:
1 
dl
 
majoneesia
1 
rkl
 
puristettua sitruunamehua
1/2 
kurkku kuutioina
1 
rkl
 
hienonnettua tilliä
Suolaa ja pippuria
Perunasose:
500 
g
 
perunoita
1 ¼ 
dl
 
maitoa
25 
g
 
voita
Suolaa ja pippuria

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto