Gluteenittomatkalapuikot ohutleipärullassa 

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Gluteenittomatkalapuikot ohutleipärullassa 

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

4 
pehmeää gluteenitonta ohutleipää / wrapia
4 
rapeaa salaatinlehteä
1/2 
punainen paprika suikaleina tai napostelupaprikoita
¼  
kurkku tikkuina
Kurkku-tillimajoneesi:
1 
dl
 
majoneesia
1 
rkl
 
puristettua sitruunamehua
1/2 
kurkku kuutioina
1 
rkl
 
hienonnettua tilliä
Suolaa ja pippuria
Perunasose:
500 
g
 
perunoita
1 ¼ 
dl
 
maitoa
25 
g
 
voita
Suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Sekoita kastikkeen ainekset. 

  2. Kuori ja keitä perunat. Lämmitä maito ja voi. Kaada perunoista vesi ja purista ne perunapuristimen läpi. Vatkaa joukkoon maito-voiseos ja mausta suolalla ja pippurilla. 

  3. Aseta salaatinlehti ohutleivälle ja levitä perunamuusia päälle. Ripottele tai levitä kastike. Laita päälle paprikaa ja kurkkua sekä kalapuikot. Kääri rullaksi. 

  4. Valmista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä