Kalapuikkoleipä jogurttidipillä

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
1

Kalapuikkoleipä jogurttidipillä

Tässä on helppo ja herkullinen iltapala! Täytä muhkea sämpylä kalapuikoilla ja raikkaalla jogurttikastikkeella.
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
1

Ainesosat

3 
sämpylää
6 
rkl 
maustamatonta jogurttia
1 
rkl 
basilikan lehtiä
2 
tomaattia

Valmistus

  1. Valmista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Irrota basilikan lehdet, hienonna ja sekoita jogurtin sekaan.

  3. Leikkaa sämpylät puoliksi ja voitele halutessasi. Täytä pohjapala kalapuikoilla ja tomaattiviipaleilla. Valuta päälle jogurttikastiketta ja laita kansipala päälle.

Tarjoiluehdotukset

Basilikan sijasta voit kokeilla myös muita yrttejä, esim. tilliä.