Kalapuikkoleipä italialaiseen tyyliin

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Kalapuikkoleipä italialaiseen tyyliin

Tee makumatka Italiaan! Täytä mehevät sämpylät kalapuikoilla, pestolla, mozzarellalla ja tomaateilla sekä viimeistele basilikan lehdillä.
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

4 
isoa sämpylää
1 prk 
vihreää pestoa
250 
g 
kirsikkatomaatteja
250 
g 
mozzarellaa
1 ruukku 
tuoretta basilikaa

Valmistus

  1. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Leikkaa sämpylät puoliksi ja voitele ne paksulla kerroksella pestoa.

  3. Viipaloi mozzarellat ja kirsikkatomaatit.

  4. Täytä sämpylät kalapuikoilla, mozzarellalla ja kirsikkatomaateilla.

  5. Viimeistele muutamalla basilikanlehdellä.