[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Kalapuikkoleipä italialaiseen tyyliin

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Tee makumatka Italiaan! Täytä mehevät sämpylät kalapuikoilla, pestolla, mozzarellalla ja tomaateilla sekä viimeistele basilikan lehdillä.
'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

Valmistus

  1. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Leikkaa sämpylät puoliksi ja voitele ne paksulla kerroksella pestoa.

  3. Viipaloi mozzarellat ja kirsikkatomaatit.

  4. Täytä sämpylät kalapuikoilla, mozzarellalla ja kirsikkatomaateilla.

  5. Viimeistele muutamalla basilikanlehdellä.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti