[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Kalapuikko-coleslaw-leipä

Valmistusaika
'
Annosten määrä
3
Kalapuikkoleipä on täydellinen iltapala! Tässä versiossa kalapuikot saavat seurakseen raikasta coleslaw'ta eli amerikkalaistyylistä kaalisalaattia. Voit toki käyttää mitä vain kasviksia löydät jääkaapistasi.
'
Valmistusaika
3
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt Gluteenittomat Kalapuikot
  • 150 g kaalia
  • 3 porkkanaa
  • 3 rkl majoneesia
  • 3 rkl kermaviiliä
  • muutama tippa sitruunamehua
  • suolaa ja pippuria
  • 6 viipaletta leipää tai 3 sämpylää
  • muutama salaatinlehti

Valmistus

  1. Valmista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Samalla kun kalapuikot kypsyvät, raasta porkkanat ja kaali raastinraudalla ja laita kulhoon. Sekoita joukkoon kermaviili ja majoneesti ja mausta muutamalla tipalla sitruunamehua sekä ripauksella suolaa ja pippuria.

  3. Paahda leivät leivänpaahtimessa. Jos käytät sämpylöitä, halkaise ne. Levitä leivän päälle salaatinlehtiä ja coleslaw'ta. Asettele päälle kalapuikkoja ja laita toinen leivänpala päällimmäiseksi.

Tarjoiluehdotukset

Tee suurempi annos coleslaw'ta ja syö aterialla seuraavanakin päivänä, esim. Fish & Crisp kalafileiden seurana.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti