Kalapuikko-coleslaw-leipä

Valmistusaika
'
Annosten määrä
3
Kalapuikko-coleslaw-leipä

Kalapuikkoleipä on täydellinen iltapala! Tässä versiossa kalapuikot saavat seurakseen raikasta coleslaw'ta eli amerikkalaistyylistä kaalisalaattia. Voit toki käyttää mitä vain kasviksia löydät jääkaapistasi.
Valmistusaika
'
Annosten määrä
3

Ainesosat

150 
g 
kaalia
3 
porkkanaa
3 
rkl 
majoneesia
3 
rkl 
kermaviiliä
muutama tippa sitruunamehua
suolaa ja pippuria
6 
viipaletta leipää tai 3 sämpylää
muutama salaatinlehti

Valmistus

  1. Valmista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Samalla kun kalapuikot kypsyvät, raasta porkkanat ja kaali raastinraudalla ja laita kulhoon. Sekoita joukkoon kermaviili ja majoneesti ja mausta muutamalla tipalla sitruunamehua sekä ripauksella suolaa ja pippuria.

  3. Paahda leivät leivänpaahtimessa. Jos käytät sämpylöitä, halkaise ne. Levitä leivän päälle salaatinlehtiä ja coleslaw'ta. Asettele päälle kalapuikkoja ja laita toinen leivänpala päällimmäiseksi.

Tarjoiluehdotukset

Tee suurempi annos coleslaw'ta ja syö aterialla seuraavanakin päivänä, esim. Fish & Crisp kalafileiden seurana.