Kalapuikko-avokado cocktailwrapit

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Kalapuikko-avokado cocktailwrapit

Kalalla ja avokadotahnalla täytetyt wrapit sopivat erinomaisesti juhliin. Ne voi syödä siististi sormin, sillä wrapeista leikataan sopivan kokoiset suupalat ennen tarjoilua. Itse tehty avokadotahna saa potkua jalapenoista.

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

4 
tortillalettua
1 
jääsalaatti
1 
avokado
 suikaleina
100 
g 
pehmeää fetaa
2 
tomaattia viipaleina 
4 
rkl 
korianteria hienonnettuna
 AVOKADOTAHNA:
1 
avokado
2-3 
jalopeno
 viipaleina
1 
dl 
ranskankermaa
1 
tl 
suolaa
1/2 
limen mehu

Valmistus

  1. Valmista avokadotahna: hienonna avokado ja jalopenoviipaleet sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Lisää joukkoon ranskankerma, suola ja limemehu. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.

  2. Paista Täysjyvä fileekalapuikkoja 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. 

  3. Voitele tortillat avokadotahnalla ja jaa kylmät täytteet pituussuuntaisesti keskelle lettua. Nosta lopuksi päälle kalapukot ja kääri wrapit tiukaksi rullaksi. Pistele 5 kpl cocktailtikkuja rullattuun wrapiin pystyyn tasaisin välein ja leikkaa sahalaitaisella veitsellä tikkujen välistä, jolloin saat valmiiksi tikutetut cocktailpalat. Valmista nautittavaksi!