[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Kalapuikko-avokado cocktailwrapit

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Kalalla ja avokadotahnalla täytetyt wrapit sopivat erinomaisesti juhliin. Ne voi syödä siististi sormin, sillä wrapeista leikataan sopivan kokoiset suupalat ennen tarjoilua. Itse tehty avokadotahna saa potkua jalapenoista.

'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

Valmistus

  1. Valmista avokadotahna: hienonna avokado ja jalopenoviipaleet sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Lisää joukkoon ranskankerma, suola ja limemehu. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.

  2. Paista Täysjyvä fileekalapuikkoja 225 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. 

  3. Voitele tortillat avokadotahnalla ja jaa kylmät täytteet pituussuuntaisesti keskelle lettua. Nosta lopuksi päälle kalat ja kääri wrapit tiukaksi rullaksi. Pistele 5 kpl cocktailtikkuja rullattuun wrapiin pystyyn tasaisin välein ja leikkaa sahalaitaisella veitsellä tikkujen välistä, jolloin saat valmiiksi tikutetut cocktailpalat. Valmista nautittavaksi!

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti