[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Kalapuikko-avokado cocktailwrapit

Kalapuikko-avokado cocktailwrapit
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Kalalla ja avokadotahnalla täytetyt wrapit sopivat erinomaisesti juhliin. Ne voi syödä siististi sormin, sillä wrapeista leikataan sopivan kokoiset suupalat ennen tarjoilua. Itse tehty avokadotahna saa potkua jalapenoista.

'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt
  • 4 tortillalettua 12”
  • 1 jääsalaatti
  • 1 avokado suikaleina
  • 100 g pehmeää fetaa
  • 2 tomaattia
  • 4 rkl Korianteri
    Korianteri
  • Avokadotahna:
  • 1 avokado
  • 2-3 jalopeno viipaletta
  • 1 dl ranskankermaa
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 limen mehu

Valmistus

  1. Valmista tahna. Hienonna avokado ja jalopenoviipaleet sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Lisää joukkoon ranskankerma, suola ja limemehu. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.
  2. . Paahda kalafileepuikot 225 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. 
  3. Voitele tortillat avokadotahnalla ja jaa kylmät täytteet pituussuuntaisesti keskelle lettua. Nosta lopuksi päälle kalat ja kääri wrapit tiukaksi rullaksi. Laita cocktailtikkuja 5 kpl käärityn letun päälle pystyyn tasaisin välein ja leikkaa sahalaitaisella veitsellä tikkujen välistä wrap poikki. Näin saat valmiiksi tikutetun cocktailpalan, joka on heti valmis nautittavaksi.
[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti