Kalaburritot

Annosten määrä
4

Kalaburritot

Kalapuikot maistuvat myös texmex-tyyliin! Kääri kalapuikot tomaattisalsan ja guacamolen kanssa meheviksi burritoiksi.  

Annosten määrä
4

Ainesosat

500 
g 
maissia
tortillalettuja
jäävuorisalaattia suikaloituna
TOMAATTISALSA:
4 
kpl 
tomaatteja
1-2 
kpl 
punaista chiliä
1 
tl 
oreganoa
1-2 
valkosipulinkynttä
2 
tl 
kuminaa
2 
tl 
limemehua
1 
rkl 
omenaviinietikkaa
½ 
tl 
suolaa
1 
tl 
mustapippuria
2 
rkl 
korianteria
1 
tl 
chilijauhetta
GUACAMOLE:
3 
kpl 
kypsää avokadoa
avokado
 mogna
1 
rkl 
limemehua
1 
valkosipulinkynsi hienonnettuna
½ 
kpl 
chiliä hienonnettuna (siemenet poistettu)
1 
kpl 
tomaatti kuutioituna
suolaa ja pippuria
1 
dl 
ranskankermaa
korianteria maun mukaan

Valmistus

  1. Paista kalapuikot uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. TOMAATTISALSA: Huuhtele ja kuutioi tomaatit. Poista siemenet chileistä ja leikkaa pieneksi. Laita monitoimikoneeseen muiden ainesosien kanssa ja pidä konetta päällä kunnes kaikki on sekoittunut. Voit tehdä salsan etukäteen edellisenä päivänä, kun säilytät sen kylmässä.

  3. GUACAMOLE: Poista avokadon kivi ja hienonna hedelmän sisus. Sekoita muiden ainesosien kanssa paksuksi dippikastikkeeksi.

  4. Täytä tortillaletut revityllä jäävuorisalaatilla, maissilla, tomaattisalsalla ja guacamolella.

  5. Lisää mukaan lämpimät kalapuikot. Tarjoile ja nauti!