[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Kalaburritot

Annosten määrä
4

Kalapuikot maistuvat myös texmex-tyyliin! Kääri kalapuikot tomaattisalsan ja guacamolen kanssa meheviksi burritoiksi.  

4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt Filee kalapuikot
    filee kalapuikot
  • 500 g maissia
  • tortillalettuja
  • jäävuorisalaattia suikaloituna
  • TOMAATTISALSA:
  • 4 kpl tomaatteja
  • 1-2 kpl punaista chiliä
  • 1 tl oreganoa
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 2 tl kuminaa
  • 2 tl limemehua
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 2 rkl korianteria
  • 1 tl chilijauhetta
  • GUACAMOLE:
  • 3 kpl avokado mogna
  • 1 rkl limemehua
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • ½ kpl chiliä hienonnettuna (siemenet poistettu)
  • 1 kpl tomaatti kuutioituna
  • suolaa ja pippuria
  • 1 dl ranskankermaa
  • korianteria maun mukaan

Valmistus

  1. Paista kalapuikot uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. TOMAATTISALSA: Huuhtele ja kuutioi tomaatit. Poista siemenet chileistä ja leikkaa pieneksi. Laita monitoimikoneeseen muiden ainesosien kanssa ja pidä konetta päällä kunnes kaikki on sekoittunut. Voit tehdä salsan etukäteen edellisenä päivänä, kun säilytät sen kylmässä.

  3. GUACAMOLE: Poista avokadon kivi ja hienonna hedelmän sisus. Sekoita muiden ainesosien kanssa paksuksi dippikastikkeeksi.

  4. Täytä tortillaletut revityllä jäävuorisalaatilla, maissilla, tomaattisalsalla ja guacamolella.

  5. Lisää mukaan lämpimät kalapuikot. Tarjoile ja nauti!

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti