[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Juustoinen kala-purjopaistos

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2
Kalapuikot yllättävät paistoksessa kasvisten kera. Tämä annos on täydellinen sekä lounaaksi että päivälliseksi.
'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
2
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt Filee kalapuikot
    filee kalapuikot
  • 15 ml ruokaöljyä
  • 2 purjoa ohueksi viipaloituna
  • 3 porkkanaa esikypsennettynä ja ohueksi viipaloituina
  • 1 kesäkurpitsa ohueksi viipaloituna
  • 2 suurta perunaa esikypsennettynä ja viipaloituina
  • 75g cheddar-juustoa raasteena

Valmistus

  1. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Voitele uunivuoka (n. 20x30 cm).

  3. Kuumenna öljy paksupohjaisessa paistinpannussa. Lisää purjot ja porkkanat ja kypsennä n. 5 minuuttia kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä ja lisää sitten kesäkurpitsa ja perunat. Kypsennä vielä 3-5 minuuttia.

  4. Mausta suolalla ja pippurilla. Puolita jokainen kalapuikko ja sekoita varovasti kasvisten joukkoon ja laita seos sitten uunivuokaan.

  5. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 190ºC tai grillivastuksella n. 5-10 minuuttia, kunnes pinta on hieman ruskistunut.

Tarjoiluehdotukset

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti