Ainesosat
3
rkl
hunajaa
4
kpl
kana- tai broilerifileetä
1
rkl
tuoretta, raastettua inkivääriä
suolaa ja pippuria
1
valkosipulinkynsi
Mangoaioli:
1
kananmunankeltuainen
1,5
dl
ruokaöljyä
1
dl
mangoa (pakaste)
1/2
sitruuna
suolaa ja pippuria
1
ps
1
tl
hienonnettua chiliä
1
dl
tuoretta korianteria
Valmistus
Grillatut kanafileet
- Sekoita hunaja raastetun inkiväärin ja hienonnetun valkosipulin kanssa.
- Grillaa/paista kanafileet kunnes ne ovat kypsiä.
- Valuta maustettu hunaja kanafileille, mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
Mangoaioli
- Laita keltuainen kulhoon ja vispaa ruokaöljy varovasti sekaan. Aloita kevyesti ja voimista tahtia kun aioli alkaa paksuuntumaan.
- Paloittele mango kulhoon ja soseuta sauvasekoittimen avulla sileäksi soseeksi (jos käytät pakastettua mangoa, sulata se ensin).
- Sekoita mangosose aioliin ja mausta sitruunamehulla.
Veggie Sides
Paista Veggie Sides pakkauksen ohjeen mukaan.
Tarjoa kanafileet Veggie Sides -kasvislisäkkeen ja mangoaiolin kanssa. Viimeistele hienonnetulla chilillä ja tuoreella korianterilla.
Tarjoiluehdotukset
Lisämaustetta saat paahdetuilla maapähkinöillä. Jos haluat vähän oikaista, voit käyttää myös valmista majoneesia.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä