Ainesosat
4
kpl
kana- tai broilerifileetä
1
rkl
tuoretta, raastettua inkivääriä
3
rkl
hunajaa
1
valkosipulinkynsi
suolaa ja pippuria
Mangoaioli:
1
kananmunankeltuainen
1,5
dl
ruokaöljyä
1
dl
mangoa (pakaste)
1/2
sitruuna
suolaa ja pippuria
1
tl
hienonnettua chiliä
1
dl
tuoretta korianteria
Valmistus
Grillatut kanafileet
- Sekoita hunaja raastetun inkiväärin ja hienonnetun valkosipulin kanssa.
- Grillaa/paista kanafileet kunnes ne ovat kypsiä.
- Valuta maustettu hunaja kanafileille, mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
Mangoaioli
- Laita keltuainen kulhoon ja vispaa ruokaöljy varovasti sekaan. Aloita kevyesti ja voimista tahtia kun aioli alkaa paksuuntumaan.
- Paloittele mango kulhoon ja soseuta sauvasekoittimen avulla sileäksi soseeksi (jos käytät pakastettua mangoa, sulata se ensin).
- Sekoita mangosose aioliin ja mausta sitruunamehulla.
Veggie Sides
Paista Veggie Sides pakkauksen ohjeen mukaan.
Tarjoa kanafileet Veggie Sides -kasvislisäkkeen ja mangoaiolin kanssa. Viimeistele hienonnetulla chilillä ja tuoreella korianterilla.
Tarjoiluehdotukset
Lisämaustetta saat paahdetuilla maapähkinöillä. Jos haluat vähän oikaista, voit käyttää myös valmista majoneesia.