Grillattua kanaa & kvinoaa, parsakaalia ja kurpitsaa mangoaiolin kanssa

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Grillattua kanaa & kvinoaa, parsakaalia ja kurpitsaa mangoaiolin kanssa

Herkullinen ja värikäs annos sopii arkeen ja juhlaan. Veggie Sides -kasvislisäkkeen avulla on helppo lisätä ateriaan kasviksia.

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

4 
kpl 
kana- tai broilerifileetä
1 
rkl 
tuoretta, raastettua inkivääriä
3 
rkl 
hunajaa
1 
valkosipulinkynsi
suolaa ja pippuria
Mangoaioli: 
1 
kananmunankeltuainen
1,5 
dl 
ruokaöljyä
1 
dl 
mangoa (pakaste)
1/2 
sitruuna
suolaa ja pippuria
1 
tl 
hienonnettua chiliä
1 
dl 
tuoretta korianteria

Valmistus

Grillatut kanafileet

  1. Sekoita hunaja raastetun inkiväärin ja hienonnetun valkosipulin kanssa.
  2. Grillaa/paista kanafileet kunnes ne ovat kypsiä.
  3. Valuta maustettu hunaja kanafileille, mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Mangoaioli

  1. Laita keltuainen kulhoon ja vispaa ruokaöljy varovasti sekaan. Aloita kevyesti ja voimista tahtia kun aioli alkaa paksuuntumaan.
  2. Paloittele mango kulhoon ja soseuta sauvasekoittimen avulla sileäksi soseeksi (jos käytät pakastettua mangoa, sulata se ensin).
  3. Sekoita mangosose aioliin ja mausta sitruunamehulla.

Veggie Sides

  1. Paista Veggie Sides pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Tarjoa kanafileet Veggie Sides -kasvislisäkkeen ja mangoaiolin kanssa. Viimeistele hienonnetulla chilillä ja tuoreella korianterilla.

    Tarjoiluehdotukset

    Lisämaustetta saat paahdetuilla maapähkinöillä. Jos haluat vähän oikaista, voit käyttää myös valmista majoneesia.