Fish & Chips juuresranskalaisilla

Fish & Chips juuresranskalaisilla

Fish & Chips juuresranskalaisilla

Fish & Chips on brittiläinen klassikkoannos, jota nautitaan ympäri maailmaa. Tarjoile herkullisen rapea kala-ateria vaihteeksi juuresranskalaisten ja raikkaan mangosalsan kera!  

Ainesosat

(pakasteherneitä)
MANGOSALSA:
1 
dl 
majoneesia
1 
dl 
crème fraiche
4 
rkl 
mango chutneyta
½ 
tl 
curryjauhetta
½ 
tl 
sambal oelek -maustetta
½ 
tl 
mustapippuria

Valmistus

  1. Valmista ensin mangosalsa. Sekoita salsan ainekset keskenään ja anna seistä n. 1 tunti jääkaapissa.

  2. Paista Fish & Crisp kalafileet sekä Porkkana- ja palsternakkatikut uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.

  3. Kokoa annos lautaselle tai tarjoile englantilaiseen tyyliin leivinpaperista ja sanomalehdestä käärityssä tötterössä.

  4. Lisää lisukkeeksi mangosalsaa. Halutessasi voit tarjota myös herneitä Fish & Chips –aterian kanssa – aivan kuten Englannissa!

Tarjoiluehdotukset