Falafel kukka- ja parsakaaliriisillä

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Falafel kukka- ja parsakaaliriisillä

Superraikas ja kevyt kasvisateria! Hienonna kaalit, suikaloi pinaatti ja sekoita kastike. Paista falafelit ja valmista tuli!

 

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

1/2 
kukkakaalin kerä
250 
g 
parsakaalia
200 
gr 
tuoretta pinaattia
KASTIKE:
2 
kpl 
sitruunoita
3 
rkl 
hunajaa
suolaa oman maun mukaan
TOMAATTISALSA:
4 
kpl 
tomaatteja
1 
kpl 
punasipulia
1/2 
kurkku
1/4 
dl 
persiljaa hienonnettuna
½ 
rkl 
sokeria
1 
rkl 
valkoviinietikkaa
3 
rkl 
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Paista falafel pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Silppua kukkakaali ja parsakaali hienoksi, suikaloi mukaan pinaatti. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kääntele kastike kaalien ja pinaatin sekaan.

  3. Kuutioi tomaatit, punasipuli ja kurkku.

  4. Sekoita mukaan persilja, chili, sokeri, valkoviinietikka ja öljy sekä lopuksi suola ja pippuri.

  5. Sekoita kaaliseos ja tomaattisalsa keskenään sekä tarjoile falafelien kanssa.