Pakastekala helpottaa ruoanlaittoa

Pakastekala helpottaa ruoanlaittoa

5 hyvää reseptiä kalapakasteista

Kala on tärkeä osa monipuolista kaikkiruokaista ruokavaliota. Sen sisältämät rasvat ovat tutkitusti tärkeitä aivojen toiminnalle ja sydämen hyvinvoinnille ja lisäksi kala maistuu kaikenikäisille syöjille. Kalan valmistamisen ja säilyttämisen ei tarvitse kuitenkaan olla vaikeaa.

Pakastekala säilyy hyvin vaikka sitä ei valmistaisikaan heti ja se on helppo ottaa heti käyttöön. Findusin kalapakasteet on valmistettu vastuullisesti pyydetystä kalasta, joka on pakastettu pian pyydystämisen jälkeen, jolloin niiden maku on mahdollisimman tuore ja laatu korkea. Olemme koonneet tähän viisi hyvää reseptiä pakastekalasta, joiden avulla tuot kalan luonnolliseksi osaksi viikoittaista ruokalistaa.

Kevyesti paneroituja kalafileitä sekä bulguria, kesäkurpitsaa ja kikherneitä

Tämän helpommaksi ei ruuanlaitto muutu. Paneroitu kala ja kasvikslisäke valmistuu kokonaan Findusin pakasteista mikä tekee ruuanlaitosta paitsi nopeaa, myös terveellistä.

Samalla kun paneroidut kalafileet valmistuvat uunissa, valmistat Veggie Sides -kasvislisäkkeen paistinpannulla ja sekoitat kastikkeen tarjolle. Valmista!

Katso resepti täältä.

Lohipasta

Lohikuutiot ovat todellinen arjen pelastaja. Sinun ei tarvitse miettiä leikkaamista, nahan poistamista tai muita kalan käsittelyyn liittyviä asioita, sillä Findus on tehnyt kaiken valmiiksi.

Tämä tomaattipohjainen lohipasta valmistuu yhdessä kattilassa, joten säästät ajan lisäksi myös tiskiä.

Tutustu lohipastan reseptiin täällä.

Parmesan-bechamel-kuorrutetut seitifileet ja friteerattua kaprista

Tämä pakastekalaruokien klassikko valmistuu puolessa tunnissa ja maistuu kaikille kalan ystäville. Sinun ei tarvitse kuin valmistaa helppo ja nopea Bechamel-kastike ja odottaa että kalavuoka valmistuu uunissa.

Tarjoile lisäksi keitettyjä perunoita tai riisiä niin saat täyttävän ja maistuvan arkiruoan.

Katso bechamel-kuorrutettujen seitifileiden ohje täältä.

Basilikaleivällä kuorrutettua Alaskanseitiä & vihannes-puttanescapastaa

Alaskanseitiä voi muunnella ja maustaa melkein loputtomasti oman maun mukaan.

Tarjoa tämä ruoka basilikakuorrutteen ja puttanescapastan kanssa.

Lisukkeeksi sopii Findusin Välimeren paistovihannekset.

Tutustu basilikaleivällä kuorrutetun alaskanseitin reseptiin täällä.

Kalatacot

Perinteiset tacot saavat uutta puhtia pakastekalasta.

Fish & Crisp -kalafileet tuovat tacoihin makua, jota feta, mango ja avokado vielä korostavat.

Tästä reseptistä valmistat niin tacoja kuin tortillojakin ja raikas crème fraîche viimeistelee kokonaisuuden.

Katso kalatacojen ohje täältä.