Mitä tänään ruoaksi?

"Mitä tänään ruoaksi?"

Se on tavallinen kysymys kaikissa perheissä

Mutta juuri nyt meillä on muutakin ajateltavaa kuin ruuanlaitto. Me yritämme oppia yhdessä, nauraa yhdessä ja elää yhdessä. Tehdä parhaamme pysyäksemme yhdessä, vaikka olisimmekin kaukana toisistamme.

Kaikki tekevät parhaansa, niin mekin. Toimimme yhdessä kaupan kanssa varmistaaksemme, että pakasteosastolta löytyy suosikkiruokiasi myös näinä poikkeuksellisina aikoina. 

Tältä sivulta löydät vinkkejä, jotka auttavat pitämään kaikki tyytyväisinä lounas- ja päivällisaikaan: helppoja ja nopeita reseptejä, neuvoja hyvien ruokavalintojen tekemiseen sekä ideoita, joilla hyödynnät pakasteita parhaiten.

Toivottavasti voimme olla sinulle avuksi!

 

Mitä tänään ruoaksi? Näin hyödynnät pakasteita parhaiten

Pakastimen täyttäminen voi joskus olla varsinainen palapeli. Pakasteita hyödyntämällä pystyt kuitenkin vähentämään merkittävästi ruokahävikkiä ja voit olla varma, että sinulla on aina herkullista ja terveellistä ruokaa tarjottavaksi. 

Yksi pakastekalan suurimmista eduista on sen ruokahävikkiä vähentävä vaikutus. Findus-kalafileet on kätevästi yksittäispakastettu, joten koko pakettia ei tarvitse käyttää kerralla. Kalafileet on valmiiksi perattu ja puhdistettu, joten kalan valmistaminen on sinulle helppoa ja hygieenistä. Kalamme käsitellään pian pyytämisen jälkeen ja tehokas pakastusmenetelmämme varmistaa raaka-aineen laadun säilymisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyvä idea ruokavalion terveellisyyden varmistamiseen on hankkia tarvitsemasi vihannekset kaupan pakastealtaasta. Pakastetut kasvikset on pakastettu parhaimmillaan ja erilaisia maku- ja vihannesvaihtoehtoja löydät lähes mihin tahansa ruokaideaan ja reseptivaihtoehtoon. Finduksen pakastevihanneksia saat riittoisina pusseina, joista annostelemalla käytät aina vain sen verran kasviksia kuin tarvitset, eikä ruokahävikkiä pääse syntymään. Pakastetuotteiden hyödyntäminen myös nopeuttaa ruoanlaittoa, sillä ne ovat täysin valmiita käyttöön eikä esivalmisteluun tarvitse käyttää aikaa.

Tasapainoisen ruokavalion ylläpitäminen lapsiperheessa on äärimmäisen tärkeää. Kun etsit inspiraatiota ja ideoita vaivattomasti valmistettavaan ja samalla terveelliseen ja maistuvaan ruokaan, Findus on apunasi! Kerromme, miten saat tehtyä helppoja ja maistuvia perheaterioita lasten suosikeista, kalapuikoista.

Mitä tänään ruoaksi? Herkullisia reseptejä, jotka maistuvat koko perheelle

Kun kaikki vietämme enemmän aikaa kotona, monella on myös enemmän ruokittavia pöydän ääressä ja enemmän lounaita tehtävänä. Meidän resepteistämme löydät vaihtelua ruokapöytään! 

Kalapuikko-coleslaw-leipä

Sesame soy wok

Täysjyvä kalafileet ja uunijuurekset

Kalapuikko-caesar-salaatti

Lehtipihvi uunikasviksilla

Falafel-pita

Resepti-ideoita

Mitä tänään ruoaksi? Ravitsevaa ja maukasta arkiruokaa

Hyvällä ravinnolla on keskeinen merkitys hyvinvoinnille. Lue vinkkejä, miten tehdä ravitsevaa ja helposti valmistuvaa arkiruokaa koko perheelle.

Mitä tänään tehtäisiin?

Nyt kun vietämme entistä enemmän aikaa kotona, parhaimmatkin leikit käyvät tylsiksi ja tunnelma kiristyy. Olemme keränneet tälle sivulle vinkkejä, joiden avulla lapset voivat karkoittaa tylsyyden kotona. Aika rientää puuhien parissa ja ennen kuin arvaatkaan, he kysyvät: "Mitä tänään ruoaksi?".