Ravitsemus

100% KASVIVOIMAA

Green Cuisinessa on kasvien voimaa ja hyviä ravintoaineita. Tässä muutamia Green Cuisinen ravitsemuksellisia etuja. 

RUNSAASTI PROTEIINIA

Green Cuisine sisältää runsaasti kasviproteiinia. Proteiini on tärkeä rakennusaine keholle, se on olennaista luiden ja lihasten kasvulle ja kehitykselle. 

 

 

RUNSAASTI KUITUA

Kuitu on tärkeä osa terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Green Cuisine tuotteet sisältävät runsaasti kuitua. Esimerkiksi Vegeburgereiden ja Vegepyöryköiden avulla voit helposti lisätä kuitua ruokavalioosi. 

RUNSAASTI RAUTAA

Keho tarvitsee rautaa, jotta se toimisi parhaalla mahdollisella tavalla. Se auttaa vähentämään väsymystä ja edesauttaa tervettä vastustuskykyä. Green Cuisinen herneproteiinituotteet voivat auttaa sinua lisäämään rautaa ruokavalioosi. 
herneenpalko-multaa

HERNEPROTEIINI

Herneproteiinia saadaan keltaisista ja vihreistä herneistä. Herneet ovat hyvin ravitsevia, sillä 100 g vihreitä herneitä sisältää 4,9 g proteiinia. Green Cuisine Vegeburgerit ja Vegepyörykät on valmistettu herneproteiinista. Ne maistuvat herkullisilta ja soveltuvat monipuoliseen ruoanlaittoon!
viljaa-riisia

KASVIPROTEIINIT

Lihan vähentäminen ruokavaliossa on noussut tärkeäksi sekä terveyden että ympäristön kannalta. Kasviproteiinit tarjoavat hyvän vaihtoehdon, kun haluat vähentää lihan syömistä. Voit lisätä ruokavalioosi kasviproteiineja mm. palkokasvien ja pähkinöiden avulla. Kasviproteiinit auttavat myös nostamaan ravinnon kuitupitoisuutta.