Lisää väriä lautaselle!

On helppo syödä oikein

Terveellisen ruokavalion rakentaminen saattaa vaikuttaa vaikealta. Kaikkialta tulee erilaisia ohjeita siitä, mitä pitäisi syödä ja mitä välttää – joskus on hankala tietää, mitä kannattaa valita. Monesti kiire ja stressi ajaa meitä epäterveellisiin valintoihin.

Helppo tapa syödä hyvin on lisätä väriä ateriahetkiin. Kun lisäät lautasellesi värikkäitä vihanneksia, sinun on helpompi ylläpitää monipuolista ja terveellistä ruokavaliota. Värikkäät vihannekset ovat erinomainen vitamiinien ja ravintoaineiden lähde.

 

Lisää väriä lautaselle

Findus-pakastevihannesten avulla on helppo lisätä väriä joka aterialle. Pakastevihanneksemme poimitaan ja pakastetaan aina kun satokausi on parhaillaan, jotta voimme taata maukkaat, laadukkaat ja ravintosisällöltään mahdollisimman hyvät raaka-aineet.

Wok-vihannekset

Arjen helpottajat

Findus Wok-vihannekset sopivat monenlaisiin ruokiin. Olemme valinneet puolestasi parhaat raaka-aineet ja pilkkoneet ne valmiiksi. Wok-vihannessekoituksistamme löydät sekä valmiiksi maustettuja vaihtoehtoja että maustamattomia, jotka voit itse maustaa oman makusi mukaan. Osassa tuotteita on myös kastike mukana - wokkaaminen ei voi olla helpompaa!

Löydä suosikkisi Finduksen valikoimasta!

Reseptit

Wokkiruoat sisältävät runsaasti kasviksia ja valmistuvat helposti. Finduksen wokkireseptivalikoimasta löydät monipuoliset ohjeet herkkuwokkien valmistukseen, makeasta tuliseen ja miedosta vahvasti maustettuun. Tutustu kattavaan reseptivalikoimaamme ja hemmottele itseäsi aasialaistyyppisillä mauilla!

Creamy Coconut jättikatkaravunpyrstö wokki

Satay wok

Thai-kasviskeitto

Hot Red Curry broileriwok

Katkarapu stir & fry

Sesame soy wok

Chili-lime wok

Lisää kasviksia lautaselle

Pakastevihannesten käyttö on helppo vaihtoehto ruokailutottumusten kehittämiseen ja uusien makujen löytämiseen. Raaka-aineiden tuoreuteen ja makuun voit luottaa, eikä sinun tarvitse huolehtia niiden esikäsittelystä. Finduksen pakastevihannekset on aina puhdistettu, paloiteltu sopivan kokoisiksi ja tarvittaessa esikeitetty, joten ne ovat heti valmiita käyttöön. Ruokareseptejä kokeilemalla ja makuja vaihtamalla opit pian tunnistamaan, mitkä vihannekset soveltuvat omaan makuusi parhaiten!