Syö hyvin värikkäästi!

On helppo syödä oikein

Terveellisen ruokavalion rakentaminen saattaa vaikuttaa vaikealta. Kaikkialta tulee erilaisia ohjeita siitä, mitä pitäisi syödä ja mitä välttää – joskus on hankala tietää, mitä kannattaa valita. Monesti kiire ja stressi ajaa meitä epäterveellisiin valintoihin.

Helppo tapa syödä hyvin on lisätä väriä ateriahetkiin. Kun lisäät lautasellesi värikkäitä vihanneksia, sinun on helpompi ylläpitää monipuolista ja terveellistä ruokavaliota. Värikkäät vihannekset ovat erinomainen vitamiinien ja ravintoaineiden lähde.

 

Lisää väriä lautaselle

Findus-pakastevihannesten avulla on helppo lisätä väriä joka aterialle. Pakastevihanneksemme poimitaan ja pakastetaan aina kun satokausi on parhaillaan, jotta voimme taata maukkaat, laadukkaat ja ravintosisällöltään mahdollisimman hyvät raaka-aineet.

Uuni- ja grillikasvikset

Grillikauden suosikit

Findus Uuni- ja grillikasvikset sopivat todella monipuolisesti erilaisten ruokien kasvislisäkkeiksi. Ne on maustettu valmiiksi - laita kasvikset vain uuniin tai grilliin ja valmista tulee! Uunikasvikset valmistat helposti uunipellillä suoraan jäisinä ja grillatut kasvikset esimerkiksi foliovuoassa tai kasvisnyytteinä.

Löydä suosikkisi Finduksen valikoimasta!

reseptit

Erilaiset grilliruoat kuuluvat suomalaiseen kesään. Grillissä valmistuvat kätevästi niin lihat, kalat kuin kasvislisäkkeetkin. Finduksen grillireseptivalikoimasta löydät maistuvat suosikit kaikkien makuun.

Lohifilee ja grillatut kasvikset

Bratwurstia ja yrttisiä kasviksia

Halloumia ja kasviksia nyytissä

Lehtipihvi ja grillatut kasvikset

Lammasjauhelihapihvit

Satay-broilerivartaat

Kalafileetä ja Mojo rojo -kastiketta

Lisää kasviksia lautaselle

Pakastevihannesten käyttö on helppo vaihtoehto ruokailutottumusten kehittämiseen ja uusien makujen löytämiseen. Raaka-aineiden tuoreuteen ja makuun voit luottaa, eikä sinun tarvitse huolehtia niiden esikäsittelystä. Finduksen pakastevihannekset on aina puhdistettu, paloiteltu sopivan kokoisiksi ja tarvittaessa esikeitetty, joten ne ovat heti valmiita käyttöön. Ruokareseptejä kokeilemalla ja makuja vaihtamalla opit pian tunnistamaan, mitkä vihannekset soveltuvat omaan makuusi parhaiten!