HYVÄKSI SINULLE JA YMPÄRISTÖLLE

Me olemme sitoutuneita toimimaan paremman planeetan puolesta tarjoamalla vastuullisempaa ruokaa kaikille. 

Tässä on muutamia esimerkkejä siitä, miten Green Cuisine edistää terveellisempää planeettaa.

HIILIJALANJÄLKI

Green Cuisine herneproteiinillamme on keskimäärin 80 % pienempi hiilijalanjälki verrattuna punaiseen lihaan. 

MAAN KÄYTTÖ

Green Cuisine herneproteiinivalikoimamme käyttää keskimäärin 71 % vähemmän maata kuin punaisen lihan tuotanto.

VEDEN KÄYTTÖ

Green Cuisine herneproteiinivalikoimamme käyttää keskimäärin 77 % vähemmän vettä kuin punaisen lihan tuotanto. 
Perustuen elinkaarianalyysiin (Screening Life Cycle Assessment – LCA). Nomad Foodsia koskeva data perustuu Green Cuisine tuotteiden tuotantoon - kaikki muu data on geneeristä. LCA ei ole ISO 14040/14044 yhteensopiva.