Valmista herkullinen kala-ateria helposti

Uutta Findukselta

Täysjyvä kalafileet

Maukas uutuus, jossa yhdistyy täysjyvä ja kala! Vastuullisesti pyydettyä Alaskanseitifilettä leivitettynä rapeaksi täysjyväjauhoseoksella. Kalapitoisuus on 63 %. Maku on parhaimmillaan, kun kypsennät kalan uunissa rasvaa lisäämättä. Kätevä pieni pakkaus, joka mahtuu helposti pakastimeen.

Täysjyväkala

Täysjyväisessä kalagratiinissa on makua ja runsautta. Se on Alaskanseitilifilettä maukkaalla täysjyväkuorrutteella. Valmistat herkullisen kala-aterian reilussa puolessa tunnissa kypsentämällä gratiinin uunissa.

Kuvapankki

Kuvapankista saat tuoteidemme pakkauskuvat ilman erillistä käyttäjätunnusta tai salasanaa. Kuvapankin käyttöä koskevissa kysymyksissä voit soittaa numeroon 0201 520 242 tai 0201 520 200.
Findus Kuvapankki

Pakastevihannekset

Pakastevihannekset yhtä terveellisiä kuin tuoreet.
Lue lisää aiheesta

Sydänmerkki

 Suurimmalle osalle Finduksen paneroiduista kalatuotteista on myönnetty sydänmerkki syksyllä 2009. Dagens Middag pannuateriat ovat myös sydänmerkkituotteita. Sydänmerkki myönnetään tuotteelle, joka on parempi valinta rasvan ja suolan kannalta omassa tuoteryhmässään.
Lue lisää aiheesta

MSC-sertifikaatti kalatuotteissa

MSC-sertifikaatti Findus-kalatuotteessa todistaa, ettei tuotteessa käytetty kalalaji kuulu ylikalastettujen lajien joukkoon eikä kalastus ole vahingoittanut meren ekosysteemiä.
Lue lisää aiheesta

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa arkisin 12-14.00, puh. 0800-0-4020. Voit myös lähestyä meitä kuluttajapalautelomakkeella. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Findus Foodservices

Findus Foodservices-verkkosivuilta löytyvät päivitetyt tuotetiedot, tuotteiden käyttöohjeet ja testattuja reseptejä ruokalistasuunnitteluasi varten.Tarjoamme sivuilla myös ajankohtaista tietoa Findus-maailmasta ja tuotteistamme.
www.findusfoodservices.fi